Montessori vikend

Subota, 14 Rujan, 2019
Trajanje edukacije: 
- jedan dan
Cijena edukacije: 
300 kn

Dana, 14. rujna 2019. godine u prostorima DV Radost, Crikvenica,  u vremenu od 10:00 do 17:00 sati,održat će se seminar na kojem će polaznici saznati više o M.Montessori, njezinoj pedagogiji i načelima te kako ih primjenjivati u radu sa djecom. U praktičnom dijelu bit će prezentirane pojedine vježbe iz svih područja rada: samostalnost, osjetilnost, matematika, jezik i kozmički odgoj.

Polaznici će po završetku seminara dobiti Potvrdnice o sudjelovanju.

Ovim seminarom polaznici će dobiti uvid u Montessori pedagogiju i prednostima rada na takav način, te ukoliko će htjeti u potpunosti upoznati sva područja rada i praktični dio kroz vježbe, moći će se priključiti jednogodišnjoj Montessori edukaciji ili Edukaciji za rad s djecom s teškoćama u razvoju koja će započeti na jesen.
Nakon završene jednogodišnje edukacije te položenih ispita, polaznici dobivaju Montessori diplomu s kojom mogu raditi kao samostalni odgojitelji unutar Montessori skupina. Program je verificiran od strane  Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

„ Montessori je pristup koji potiče samostalnost djeteta, ne da ga pripremi samo za školu, nego da ga pripremi za život. „