Poštovani roditelji

I dalje ostaje na snazi odluka Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o obustavi redovitog rada dječjih vrtića, koju je prihvatio i Grad Zagreb.
Ista počinje od ponedjeljka, 16. ožujka 2020., sukladno Smjernicama za postupanje, a vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa.
S obzirom da je sprječavanje i suzbijanje virusa područje posebnog interesa Grada Zagreba u cjelini, a i nas pojedinaca, apeliramo na Vašu osobnu i društvenu odgovornost. Ukoliko imate mogućnost zbrinuti djecu izvan odgojno- obrazovne ustanove, to i učinite.  Za svu djecu, čiji roditelji nemaju mogućnost osigurati njihovo čuvanje, nadzor i ostanak kod kuće, Vrtić će osigurati rad u izmijenjenim uvjetima, uz posebne mjere opreza.
U skladu s promjenjivošću situacije vezane uz širenje korona virusa, moguće su izmjene i nadopune odluka nadležnih institucija o kojima ćete biti obaviješteni ovim putem.

DV Montessori

„ Montessori je pristup koji potiče samostalnost djeteta, ne da ga pripremi samo za školu, nego da ga pripremi za život. „